Cyclomedia

Cyclomedia Visualize a better world

Met 's werelds meest nauwkeurige 360°-visualisaties op straatniveau, versterkt door innovatieve, AI-gedreven analyses, levert Cyclomedia waardevolle inzichten die u direct vandaag kunt gebruiken om te bouwen aan een betere toekomst. 

Cyclomedia ontwikkelt, bouwt en exploiteert 's werelds meest geavanceerde mobile mapping systemen. Met een combinatie van sensoren variërend van camera's & Lidar-scanners tot state-of-the-art plositioneringssystemen, brengen we dichte stedelijke gebieden in kaart in West-Europa en Noord-Amerika.  

De petabytes aan data die we jaarlijks verzamelen worden gebruikt door "professionele gebruikers", variërend van stadsbesturen tot grote bedrijven werkzaam in de utiliteitsbouw, infrastructuur en verzekeringen. Hun gemene deler is de behoefte aan betere gegevens en informatie om verandering te brengen in de manier waarop ze hun inwoners en klanten beter kunnen bedienen.  

Vandaag de dag maken onze oplossingen steden veiliger, groener, toegankelijker en slimmer en helpen we bedrijven om de juiste beslissingen te nemen op basis van actuele en nauwkeurige data. Met het onlangs ontwikkelende Road Safety Pack draagt Cyclomedia bij aan een verkeersveiligere infrastructuur. Het Road Safety Pack bestaat uit verschillende datasets waarin alle relevante wegkenmerken voor wegen en fietspaden beschikbaar worden gesteld. Dit is geheel in lijn met de definitie voor bruikbare risico-indicatoren opgesteld door het Kennisnetwerk SPV. Wij vertellen graag meer tijdens NVVC 2020. Bezoek ons op de stand!