Programma 2018

Klik hier voor het e-magazine dat is gemaakt van het NVVC2016 voor een idee van het NVVC congres.

Het tweejaarlijkse NVVC wordt alweer voor de 20ste keer georganiseerd en wordt door haar ruim 400 bezoekers steeds goed gewaardeerd. Het congres biedt de bezoeker een inspirerend overzicht van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van verkeersveiligheid.

Dankzij ons nieuwe congres concept - een festival-achtige opzet - zijn er geen vaste programma slots. Daardoor zijn de deelnemers vrij om een eigen programma samen te stellen. Naast het bezoeken van presentaties kan de hele dag de kennismarkt worden bezocht, gesprekken met collega’s of met exposanten worden aangeknoopt.

In het programma vindt u een rijke schakering aan activiteiten, met tijden en plaatsen. Wij hebben de Kieswijzer bedacht om u te helpen uw weg te vinden in het aanbod.

Bedenk wat u interessant vindt en selecteer daarop door de kieswijzer te gebruiken. Met behulp van de kieswijzer markeert u de presentaties of activiteiten  die binnen uw interessegebied(en) vallen. Maar het kan zijn dat u door het grote aanbod ook daaruit nog een keuze moet maken.

Let wel, u hoeft ook niet elk moment van de dag vol te plannen. U kiest wat u zelf interessant vindt en pauzeert ergens tussen 12 en 14 uur wanneer het u uitkomt.

Netwerken, cq een kopje koffie drinken met een bekende of onbekende congresgenoot of een gesprek op de kennismarkt kan u ook veel nieuws brengen. Reserveer daar ook ruimte voor. 

.