Nationaal Verkeersveiligheidscongres 2024

Rob Koster

Rob Koster

Functie:
Sales Director

Organisatie:
Cycledata

Rob heeft diverse commerciële managementfuncties vervuld in de mobiliteitswereld. Hij werkte onder andere in het openbaar vervoer, krantenbezorging en fietsparkeren. Sinds 2021 combineert hij fiets en data bij Cycledata.

Rob is samen met zijn team verantwoordelijk voor de verhuur van Cycldata's innovatieve telsystemen om klanten te helpen de fietsveiligheid en doorstroming op fietspaden te verbeteren. Door realtime, op elk moment van de dag en in 2 richtingen de hoeveelheid en snelheid van fietsers te meten, krijgen wegbeheerders inzicht in waar ze kunnen of moeten verbeteren of investeren. Rob kan met zijn telsystemen ook fietsstimuleringsprojecten ondersteunen. Interessante pilots en tevreden referenties! Hij vertelt u er graag meer over!

Rob heeft drive & overtuigingskracht en weet vaak mensen te enthousiasmeren en te inspireren om anders of groter te denken. Hij is ervan overtuigd dat accurate en betrouwbare data klanten helpt om de juiste (fiets)keuzes te maken, wat duurzame mobiliteit en leefbaarheid ten goede komt.

« Naar het overzicht

Terug naar boven