Nationaal Verkeersveiligheidscongres 2024

Over het NVVC

Het NVVC is al jaren hét congres op verkeersveiligheidsgebied en niet te missen voor de deskundigen vanwege het aanwezige netwerk, inhoud en primeurs op het vakgebied. Met het congres willen de organiserende partijen de vakwereld een platform bieden om met elkaar te netwerken en kennis uit te wisselen. Het doel is nieuwe kennis los te weken, toegankelijk en bespreekbaar te maken en te verspreiden. De verkeersveiligheid verdient onze niet aflatende aandacht. Elk slachtoffer is er één teveel.

Voor wie

Het NVVC is hét tweejaarlijkse evenement voor iedereen die zich actief inzet voor de verkeersveiligheid, zoals wegbeheerders, politie, onderzoekers, beleidsmedewerkers, bestuurders, adviseurs en belangenbehartigers.

In #tandem naar meer verkeersveiligheid

Het thema van NVVC2024 luidde: In #tandem naar meer verkeersveiligheid. In tandem: dat is met vereende krachten de verkeersveiligheid verbeteren. Samen trap je harder en dat is keihard nodig. Juist nu de meest recente cijfers hebben onderstreept dat het écht niet goed gaat met de verkeersveiligheid in Nederland. Op een tandem stuurt de een, en trapt de ander mee. Zo kan iedereen, met gebundelde krachten, een grotere bijdrage leveren aan het verbeteren van de verkeersveiligheid! Met welke tandempartner heb jij een bijdrage geleverd aan de verkeersveiligheid? Wie heb jij nodig om verder te komen? Wie kun jij verder helpen? Op 11 april 2024 hebben tandemmaatjes elkaar ontmoet en geïnspireerd op het NVVC in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. We gaan samen voor de hoogste versnelling.

Over het NVVC

Terug naar boven