Nationaal Verkeersveiligheidscongres 2024

Programma NVVC2024 vol mooie voorstellen

Programma NVVC2024 vol mooie voorstellen

De selectiecommissie heeft met veel genoegen de grote hoeveelheid ingezonden voorstellen voor het Nationaal Verkeersveiligheidscongres 2024 beoordeeld. Deze editie is de uitdaging om te laten zien hoe je samen, dus in #tandem, werkt aan verkeersveiligheid. Samenwerking komt in veel van de ingediende voorstellen expliciet aan bod, hulde!

De organisatie en de selectiecommissie bedanken alle inzenders voor de tijd en moeite die ze overduidelijk gestoken hebben in het aanleveren van relevante en goed doordachte voorstellen. Volgende week krijgen alle inzenders bericht over of voorstel goedgekeurd is of helaas niet past in het programma.

Diversiteit aan onderwerpen

Het belooft een divers en diepgravend programma te worden voor gemeenten, adviesbureaus en andere doelgroepen die de verkeersveiligheid willen verbeteren. Van de risicogestuurde aanpak tot innovaties aan de fiets en van allerhande data tot fietshelmen en de risico’s van onder invloed rijden voor de verkeersveiligheid, het komt allemaal voorbij. Zo dragen we allemaal bij aan een veiliger verkeer voor iedereen.

Programmaopbouw

De selectiecommissie wil alle geschikte voorstellen een goede plek geven, waardoor soms de aangegeven voorkeur voor een workshop of presentatie niet haalbaar blijkt. Zo hebben we de werkvorm ‘carrousel’ weer geïntroduceerd, een werkvorm die bij het vorige NVVC goed bleek te werken. In de ‘carrousel’ krijgen meerdere inzenders rondom eenzelfde onderwerp de kans hun bijdrage te pitchen en aansluitend te bespreken met elkaar.

Met de geselecteerde bijdragen hebben we een mooi, relevant en divers programma opgesteld voor het NVVC2024. We ontmoeten je graag op 11 april 2024 in Zwolle. Kom ook kennis halen, ervaringen uitwisselen, discussiëren en in #tandem de verkeersveiligheid verbeteren. Ontmoet jouw tandemmaatjes. De inschrijving is nu geopend, dus meld je aan!

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven