Nationaal Verkeersveiligheidscongres 2024

Dien nu jouw bijdrage in

Dien nu jouw bijdrage in

Op 11 april 2024 is het Nationaal Verkeersveiligheidscongres in Zwolle. Dit tweejaarlijkse evenement is voor iedereen die zich actief inzet voor de verkeersveiligheid. Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen voor de aankomende editie zijn al in volle gang. We starten nu met het vormgeven van het inhoudelijke programma. Wil jij ook onderdeel zijn van het congresprogramma? Dien dan vanaf vandaag, 19 september 2023, jouw bijdrage in voor het congresprogramma. De deadline hiervoor ligt eerder dan normaal, namelijk al op 17 november 2023.

In #tandem naar meer verkeersveiligheid

Werken aan verkeersveiligheid vraagt om samen denken en doen, om het bundelen van krachten en kennis. Daarom is het thema van NVVC2024: In #tandem naar meer verkeersveiligheid. Samen trap je harder en dat is nu keihard nodig. Juist nu de meest recente cijfers hebben onderstreept dat het écht niet goed gaat met de verkeersveiligheid in Nederland. De verkeersveiligheid in Nederland schreeuwt om aandacht. Elke professional die zich ook maar een beetje bezighoudt met verkeer is het aan zijn medemens verschuldigd om actie te ondernemen.

Deze editie wordt je uitgedaagd om te laten zien hoe je samen, dus in #tandem, werkt aan verkeersveiligheid. Werk je goed samen met iemand van een andere organisatie of een heel andere discipline? Neem je als ervaren verkeersprofessional graag de jongere garde mee op sleeptouw? Wil je met innovatieve combinaties eens kijken hoe het anders kan? Kunnen jij en je tandempartner inzicht bieden in de verschillende belangen en prioriteiten die horen bij elkaars rol of functie? Misschien ben je juist op zoek naar iemand met een bepaalde expertise of connecties om je verder te kunnen helpen? Wat doe jij om het verkeer veiliger te maken? Laat zien hoe het anders, beter, effectiever en sámen kan. Dien ook een bijdrage in.

Voor het Nationaal Verkeersveiligheidscongres kun je op twee manieren een bijdrage inleveren: door een paperpresentatie om je kennis te delen, of door het geven van een interactieve workshop om kennis en ervaring uit te wisselen en zo tot nieuwe inzichten te komen.

Dien uiterlijk 17 november 2023 - dat is al over twee maanden! - jouw paper- of workshopvoorstel in. In december neemt de selectiecommissie een besluit over alle ingediende bijdragen.

Bijdrage indienen

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven